Caz de Covid-19 în Parlament. Senator spitalizat după ce a fost testat pozitiv cu noul coronarivus

Senatorul Ion Rotaru, lider al organizaţiei PSD Brăila, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, el fiind internat în prezent în Spitalul „Matei Balş”, din Capitală.

923 afișări
Imaginea articolului Caz de Covid-19 în Parlament. Senator spitalizat după ce a fost testat pozitiv cu noul coronarivus

Senator PSD, spitalizat după ce a fost testat pozitiv cu noul coronarivus

„Este adevărat. Sunt la spital, la Matei Balş. Am făcut un test voluntar acum 12 zile, iar rezultatul mi-a venit în urmă cu cinci zile”, a declarat pentru MEDIAFAX senatorul PSD Ion Rotaru.

El a precizat că starea sa de sănătate este „foarte bună”.

„Nu am probleme deosebite. Starea mea este foarte bună. Aştept rezultatul celui de-al doilea test şi sper să fie negativ”, a conchis social-democratul.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici