Caz de pedofilie într-un spital judeţean. Brancardier, acuzat că a agresat sexual o fetiţă internată

Un brancardier de la Spitalul Judeţean de Urgenţă ”Dr. Constantin Opriş” Baia Mare este cercetat penal pentru că ar fi agresat sexual o fetiţă de 13 ani, internată în unitatea medicală.

2652 afișări
Imaginea articolului Caz de pedofilie într-un spital judeţean. Brancardier, acuzat că a agresat sexual o fetiţă internată

Caz de pedofilie într-un spital din Baia Mare. Brancardier, acuzat că a agresat sexual o fetiţă internată

Purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, că bărbatul a fost audiat, cercetările fiind coordonate de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare.

”Poliţiştii au deschis dosar penal pe numele unui brancardier al Spitalului Judeţean de Urgenţă Baia Mare pentru săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală. Bărbatul a fost audiat de poliţişti, cercetările fiind coordonate de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare. Acesta este acuzat că ar fi agresat sexual o fetiţă de 13 ani, internată la unitatea medicală. Sesizarea a fost făcută de către unul dintre membrii familiei fetiţei”, a spus Meteş.

Directorul interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă ”Dr. Constantin Opriş” Baia Mare, Vasile Pop, a declarat, la rândul său, corespondentului MEDIAFAX, că a fost declanşată în acest caz şi o anchetă internă a unităţii medicale.

”Nu avem, deocamdată, confirmat nimic, cercetarea este în curs. Brancardierul este angajat pe Secţia de Chirugie Pediatrică şi am luat măsura de a nu-l mai lăsa la patul bolnavilor”, a spus Pop.

Potrivit acestuia, bărbatul are în jur de 40 de ani şi nu au mai fost semnalate astfel de acuzaţii la adresa sa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici