Caz dramatic la Iaşi: Fetiţă de un an, la spital după ce a fost MUŞCATĂ de urechi şi de faţă de un porc

O fetiţă de un an din localitatea Mogoşeşti, judeţul Iaşi, a ajuns la spital după ce a fost muşcată de urechi şi de faţă de un porc din gospodărie. Fetiţa a fost lăsată în grija fraţilor mai mari şi a ieşit în curte, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1057 afișări
Imaginea articolului Caz dramatic la Iaşi: Fetiţă de un an, la spital după ce a fost MUŞCATĂ de urechi şi de faţă de un porc

Caz Fetiţă de un an, la spital după ce a fost MUŞCATĂ de urechi şi de faţă de un porc

Fetiţa muşcată de porc a fost transportată, miercuri, la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii ”Sfânta Maria”, din Iaşi.

Ioana Buştiuc, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, a declarat pentru MEDIAFAX că fetiţa ar fi fost lăsată cu fraţii mai mari, iar la un moment dat a ieşit în curte, unde a fost muşcată de porc.

Fetiţa a ajuns la spital cu mai multe leziuni.

Poliţia a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală.

Şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi va face o anchetă la respectiva familie, iar în funcţie de rezultatul verificărilor vor fi luate măsuri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici