Caz fericit la Bistriţa: Bărbat, salvat de pompieri după ce a fost surprins de un mal de pământ

Un bărbat în vârstă de 53 a fost surprins joi de un mal de pământ, în timp ce făcea lucrări în în propria gospodărie din Bistriţa. Pompierii, ajutaţi de fiul victimei, au reuşit să-l scoată după aproape o oră şi jumătate, bărbatul fiind conştient.

254 afișări
Imaginea articolului Caz fericit la Bistriţa: Bărbat, salvat de pompieri după ce a fost surprins de un mal de pământ

Caz fericit la Bistriţa: Bărbat, salvat de pompieri după ce a fost surprins de un mal de pământ

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa, un bărbat în vârstă de 53 de ani a fost surprins de un mal de pământ, în timp ce lucra în propria gospodărie la realizarea unui dren.

Când echipajele de intervenţie au ajuns la locul indicat, bărbatul era conştient, cooperant, prins sub pământ până la nivelul pieptului.

”Intervenţia a fost una contratimp, ţinând cont de presiunea exercitată de pământ asupra corpului victimei, dar şi de temperatura scăzută de afară. După ce au fost stabilizate malurile şanţului cu accesoriile hidraulice, a fost îndepărtat cu grijă pământul din jurul victimei. Un aport enorm l-a avut fiul victimei, care a sprijinit intervenţia din momentul zero şi până la final, lucrând în echipă cu echipajele de intervenţie alocate la locul solicitării”, arată reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa.

Pompierii au reuşit să-l scoată pe bărbat după aporoximativ 70 - 80 de minute. Acesta a fost dus la spital.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici