Caz revoltător. Avort la lumina telefonului la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti. Explicaţiile conducerii

Un medic de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti este cercetat disciplinar după ce a făcut un avort la lumina telefonului, în condiţiile în care becul lămpii s-a ars. Pacienta a fost deranjată mai mult de glumele medicului.

1111 afișări
Imaginea articolului Caz revoltător. Avort la lumina telefonului la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti. Explicaţiile conducerii

Sursa FOTO: Google Street View

Directorul medical al SJU Piteşti, Costin Ştefan, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că a fost începută o anchetă internă, iar un ginecolog este cercetat discplinar după ce, în timpul unui avort, luni seara, a făcut intervenţia la lanterna de la telefonul mobil.

„În timpul unui chiuretaj s-a ars un bec în cabinet. La momentul respectiv a găsit soluţia cea mai bună, a recurs la lumina de la lanterna telefonului. A făcut un bine, a putut continua actul operator. A fost declanşată o anchetă internă, este cercetat disciplinar. Ne-am autosesizat”, a declarat Ştefan.

Potrivit acestuia, femeia care a suferit avortul nu a fost atât de deranjată de lumină, cât de comportamentul şi limbajul medicului, care a făcut tot felul de glume neadecvate.

Ginecologul este un doctor „tânăr, dar cu suficientă experienţă”, a afirmat directorul medical al SJU Piteşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici