Caz revoltător în Argeş: Un bărbat şi-a violat, timp de două luni, fiica de doar 6 ani

Un bărbat în vârstă de 50 de ani din Piteşti a fost reţinut luni, după ce, timp de două luni, şi-a violat fiica de 6 ani. Poliţia a aflat de faptă de la mama copilei, plecată o perioadă acasă la ea, în judeţul Prahova.

3429 afișări
Imaginea articolului Caz revoltător în Argeş: Un bărbat şi-a violat, timp de două luni, fiica de doar 6 ani

Caz revoltător în Argeş: Un bărbat şi-a violat, timp de două luni, fiica de doar 6 ani

Reprezentanţii Poliţiei Argeş au declarat că poliţiştii au reţinut un bărbat de 50 de ani, din Piteşti, bănuit de viol.

Victima acestuia este chiar fiica sa, în vârstă de 6 ani.

„Din cercetări s-a stabilit faptul că, în perioada septembrie-octombrie, bărbatul ar fi întreţinut raporturi sexuale cu fiica sa minoră, împotriva voinţei ei”, au transmis sursele citate.

Bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, urmând ca marţi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că mama copilei a fost plecată de acasă, o perioadă, în Prahova, pentru rezolvarea unor probleme. Când s-a întors, fetiţa i-a povestit ce s-a întâmplat, iar femeia a alertat Poliţia.

Bărbatul mai are încă doi copii.

Taguri:
bărbat,
fiică,
viol

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici