Caz revoltător în Capitală: Un cadru militar a agresat sexual o copilă de 13 ani/ Poliţia a deschis dosar penal

Poliţiştii Secţiei 16 Poliţie au fost sesizaţi vineri cu privire la faptul că o minoră de 13 ani a fost victima unei agresiuni de natură sexuală, agresorul fiind cadru militar, anunţă Poliţia Capitalei. Cercetările sunt continuate împreună cu Parchetul Militar.

3261 afișări
Imaginea articolului Caz revoltător în Capitală: Un cadru militar a agresat sexual o copilă de 13 ani/ Poliţia a deschis dosar penal

Caz revoltător: Dosar penal după ce un cadru militar a agresat sexual o copilă de 13 ani

"Astăzi, în jurul orei 16.30, prin apel 112, Secţia 16 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că o minoră de 13 ani a fost victima unei agresiuni de natură sexuală. În baza semnalmentele furnizate, poliţiştii au depistat şi identificat un bărbat de 38 de ani, pe care l au condus la sediul subunităţii", anunţă Poliţia Capitalei, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Cercetările au fost preluate de Biroul Agresiuni Sexuale din cadrul Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei.

Având în vedere că bărbatul depistat este cadru militar, cercetările vor fi continuate împreună cu Parchetul Militar.

Taguri:
agresiune,
sexuală,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici