Caz revoltător în Maramureş : O femeie a pălmuit o vânzătoare care a atenţionat-o că nu poartă mască| VIDEO

O femeie a pălmuit o vânzătoare dintr-un magazin din Baia Mare care a atenţionat-o că nu poartă mască. IPJ Maramureş face verificări.

3350 afișări
Imaginea articolului Caz revoltător în Maramureş : O femeie a pălmuit o vânzătoare care a atenţionat-o că nu poartă mască| VIDEO

Caz revoltător în Maramureş : O femeie a pălmuit o vânzătoare care a atenţionat-o că nu poartă mască| VIDEO

Poliţiştii susţin că urmează să o identifice pe femeie şi aşteaptă ca vânzătoarea să depună o plângere pentru lovire, astfel încât să poată fi deschis un dosar penal.

Verificările poliţiştilor vin după ce în mediul online au apărut imaginile surprinse pe camerele de supraveghere ale magazinului.

În imagini se vede cum femeia intră în magazin pentru a plăti mai multe facturi, iar după ce vânzătoarea îi atrage atenţia să îşi pună masca de protecţie pe faţă, o pălmuieşte, după care iese din incintă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici