Caz revoltător în ţară: O femeie dată dispărută a fost găsită într-o stare cumplită. Le-a povestit poliţiştilor prin ce calvar a trecut

  • IPJ Botoşani a anunţat că luni a fost găsită femeia de 41 de ani care a dispărut sâmbătă.
  • Aceasta a fost găsită în comuna Coţuşca, judeţul Botoşani, şi era legată cu mâinile la spate.
  • Femeia, care prezenta urme de violenţă, le-a povestit poliţiştilor că a fost violată de un bărbat.
11329 afișări
Imaginea articolului Caz revoltător în ţară: O femeie dată dispărută a fost găsită într-o stare cumplită. Le-a povestit poliţiştilor prin ce calvar a trecut

O femeie le-a povestit poliţiştilor prin ce calvar a trecut

Potrivit IPJ Botoşani, femeia a fost găsită în localitatea de domiciliu, „aceasta având mâinile legate la spate şi prezentând urme de violenţă la nivelul feţei şi corpului”.

Femeia le-a povestit poliţiştilor că a fost violată de un bărbat.

„Din discuţiile purtate cu sus-numita, care se află într-o stare vădită de agitaţie, s-a putut stabili că un bărbat din localitate a condus-o pe un teren viran, împotriva voinţei sale şi in timp ce se afla pe câmp a imobilizat-o, ulterior întreţinând cu aceasta mai multe raporturi sexuale normale, împotriva voinţei ei”, au transmis poliţiştii din Botoşani.

Conform acestora, în acest caz cercetările continuă pentru lipsire de libertate, lovire sau alte violenţe şi viol, precum şi pentru găsirea autorului.

Femeia în vârstă de 41 de ani din comuna Coţuşca a fost dată dispărută, după ce a fost văzută ultima dată sâmbătă în localitate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici