Caz revoltător la Brăila: Un minor a filmat un act sexual între un bărbat şi un cal

Poliţiştii brăileni au început o anchetă după ce pe Facebook au ajuns imagini cu un bărbat care întreţine relaţii sexuale cu un cal, filmate de un copil.

3466 afișări
Imaginea articolului Caz revoltător la Brăila: Un minor a filmat un act sexual între un bărbat şi un cal

Caz revoltător la Brăila: un minor filmează un act sexual între un bărbat şi un cal

Cazul de zoofilie s-a produs în satul Cuza Vodă din comuna Stăncuţa. Copilul filmează întreaga scenă, iar în imagini apare un bărbat care întreţine relaţii sexuale cu un cal.

Ulterior, imaginile au apărut pe Facebook, fiind analizate de poliţiştii brăileni, care au decis să se autosesiseze.

„Ne-am sesizat din oficiu pe baza imaginilor apărute în mass-media şi se fac cercetări în vederea stabilirii situaţiei de fapt, urmând a fi luate măsurile legale în consecinţă”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Belcigan.

Potrivit acesteia, în acest caz s-a deschis dosar penal şi se fac cercetări pentru infracţiunile de ultraj contra bunelor moravuri, coruperea sexuală asupra minorilor şi acces ilegal la un sistem informatic, deoarece copilul de 13 ani care a filmat scena i-a încredinţat telefonul mobil unui alt minor de 17 ani, iar acesta din urmă a luat filmarea şi a postat-o pe Facebook fără aprobarea proprietarului telefonului.

„Bărbatul care a întreţinut relaţii sexuale cu o cabalină are 33 ani, el va fi audiat de poliţişti”, a declarat Laura Belciugan.

Imaginile au stârnit numeroase comentarii pe Facebook, inclusiv cetăţeni din alte ţări pronunţându-se asupra cazului de zoofilie.

„Nu se poate aşa ceva...ce pedeapsă ar trebui să primească un ticălos dezgustător”, se întreabă un cetăţean german care a văzut imaginile, în timp ce un utilizator din România cere ca agresorul animalului să fie aspru pedepsit: „Calul este maltratat. Eu le-aş da foc la ăştia. Poate intervin şi autorităţile. Video-ul a fost postat de un copil”.

Taguri:
zoofilie,
brăila,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici