Caz REVOLTĂTOR la Suceava: O femeie a ajuns la spital după ce i-a fost incendiată casa, de Înviere | FOTO

O femeie de 68 de ani, din Frătăuţii Noi, judeţul Suceava, a ajuns la spital, în Noaptea de Înviere, după ce casa în care locuia a fost incendiată de persoane necunoscute.

1694 afișări
Imaginea articolului Caz REVOLTĂTOR la Suceava: O femeie a ajuns la spital după ce i-a fost incendiată casa, de Înviere | FOTO

Caz REVOLTĂTOR la Suceava: O femeie a ajuns la spital după ce i-a fost incendiată casa, în Noaptea de Înviere

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, incendiul a fost observat şi anunţat cu întârziere, iar la sosirea echipajelor ardeau puternic acoperişul şi pereţii casei, precum şi anexele gospodăreşti, majoritatea construite din lemn şi dispuse corp comun sau foarte apropiate între ele, existând şi pericolul de propagare la locuinţa învecinată.

„Proprietara, în vârstă de 68 de ani, a suferit un atac de panică. Pompierii paramedici SMURD i-au acordat primul ajutor medical, după care au transportat-o la Centrul de Primire Urgenţe al spitalului din Rădăuţi, pentru investigaţii suplimentare”, a spus Găleată.

În urma incendiului au ars acoperişul casei pe o suprafaţă de 120 mp, o anexă comună cu locuinţa, în suprafaţă de 40 mp, acoperişul unei construcţii corp comun (şură şi grajd) pe 70 mp, o şură din lemn pe 40 mp, o anexă din lemn pe 40 mp, aparate electrocasnice, trei butelii de aragaz, tâmplăria, obiecte de mobilier şi cereale.

De asemenea, s-au degradat pereţii casei pe o suprafaţă de aproximativ 200 mp.

Pompierii au stabilit că incendiul a fost provocat.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici