Caz ŞOCANT în Argeş: Un bătrân acuzat că a agresat sexual o fetiţă de 12 ani a fost arestat

Un bărbat de 65 de ani, din comuna Valea Danului, judeţul Argeş, a fost arestat preventiv, joi, fiind acuzat că a agresat sexual o fetiţă de 12 ani, în locuinţa acesteia, copila fiind ruda bărbatului.

5563 afișări
Imaginea articolului Caz ŞOCANT în Argeş: Un bătrân acuzat că a agresat sexual o fetiţă de 12 ani a fost arestat

Caz ŞOCANT în Argeş: Un bătrân acuzat că a agresat sexual o fetiţă de 12 ani a fost arestat

Potrivit Poliţiei Argeş, bărbatul de 65 de ani, din comuna Valea Danului, este acuzat de agresiune sexuală şi violare de domiciliu, după ce ar fi intrat în casa unui verişor şi ar fi agresat-o pe fiica acestuia.

Surse din anchetă susţin că la examinarea medico-legală, fata nu a prezentat leziuni traumatice.

Magistraţii Judecătoriei Curtea de Argeş au luat măsura arestării preventive în cazul bărbatului

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici