Video Caz şocant în Slatina. Trei femei s-au bătut în curtea unei şcoli, chiar sub ochii copiilor

Trei femei s-au bătut în curtea Şcolii Gimnaziale „Ştefan Protopopescu” din Slatina, incidentul având loc în văzul copiilor lor, dintre care unul era foarte mic. Filmarea scandalului a ajuns la poliţişti, care fac cercetări în acest caz, transmite corespondentul MEDIAFAX.

5776 afișări

În imaginile video se vede cum două femei o bat pe cea de-a treia, chiar la intrarea în şcoală a elevilor. La scandalul care a avut loc marţi după-amiaza au asistat mai mulţi copii, între care unul mic, în cărucior, care plânge zgomotos. Femeile au fost despărţite de doi bărbaţi.

Reprezentanţii Poliţiei Slatina au declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că nimeni nu a sesizat incidentul, iar la 112 nu a existat niciun apel, însă oameni legii s-au deplasat la Şcoala „Protopescu” pentru a cerceta faptele.

„Nu avem nicio sesizare. Nu ştim despre vreun incident petrecut în locaţia indicată de dumneavoastră. Vom cerceta faptele de violenţă filmate. Avem deja doi colegi la Şcoala Nr. 2 care verifică situaţia”, a declarat adjunctul Poliţiei Municipiului Slatina, Mihai Mihalache.

Şi la nivelul şcolii a fost deschisă o anchetă, potrivit inspectorului şcolar general Adrian Bărbulete.

„Incidentul nu era cunoscut la şcoală. Urmează ca doamna director să facă cercetări să vadă despre ce este vorba, care au fost împrejurările. Este o anchetă la nivelul şcolii, iar inspectoratul şcolar va fi informat în scris, pentru a şti exact cum stau lucrurile”, a spus Bărbulete.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici