Caz şocant la Bacău: Adolescent, acuzat că şi-a omorât tatăl şi l-a îngropat în spatele casei

Un adolescent în vârstă de 16 ani, din localitatea Răcăciuni, judeţul Bacău, este acuzat că şi-a ucis tatăl în bătaie şi apoi l-a îngropat în curte, în spatele casei. Judecătorii au decis, luni, să arestarea preventivă a băiatului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1012 afișări
Imaginea articolului Caz şocant la Bacău: Adolescent, acuzat că şi-a omorât tatăl şi l-a îngropat în spatele casei

Sursa FOTO: Profimedia

Primele cercetări arată că băiatul de 16 ani a intervenit în conflictul dintre cei doi părinţi, care a degenerat, iar adolescentul a vrut să ăi ia apărarea mamei sale.

„Din cercetările efectuate până în prezent au rezultat date conform cărora inculpatul, un minor de 16 ani, pe data de 16 ianuarie, în timp ce se afla la domiciliu, împreună cu părinţii, a intervenit într-o dispută iscată între aceştia, iar ulterior l-ar fi lovit, în mod repetat, pe tatăl său, cu pumnii şi un corp contondent, provocându-i leziuni care au dus la deces în scurt timp", a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, Sorina Finică, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău.

Anchetatorii au fost sesizaţi abia pe 25 ianuarie, când atât vecinii, cât şi angajatorul bărbatului au sesizat dispariţia acestuia.

Ajunşi la locuinţa bărbatului, poliţiştii au început cercetările şi au găsit cadavrul îngropat în grădina locuinţei, a precizat sursa citată.

Tânărul de 16 ani a fost reţinut şi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, cercetat pentru omor. Magistraţii au admis propunerea procurorilor, iar acesta este acum arestat preventiv.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici