Caz şocant la Brăilă: Fetiţă de 12 ani, răpită şi violată de prietenul tatălui

Un bărbat de 39 de ani, din Brăila, a fost reţinut, luni, fiind acuzat că a răpit şi violat o fetiţă de 12 ani, fiica unui prieten al său. Copila a fost dată dispărută de familie, ea revenind acasă după mai multe ore, unde le-a povestit părinţilor ce s-a întâmplat.

636 afișări
Imaginea articolului Caz şocant la Brăilă: Fetiţă de 12 ani, răpită şi violată de prietenul tatălui

Caz şocant la Brăilă: Fetiţă de 12 ani, răpită şi violată de prietenul tatălui

Fata de 12 ani a fost luată de acasă de agresor, care a profitat de neatenţia tatălui copilei, în timpul nopţii de sâmbătă spre duminică. Tatăl a anunţat dispariţia, dar căutările nu au dus la nici un rezultat.

Copila a reuşit să se întoarcă acasă duminică dimineaţa, în stare de şoc şi i-a povestit tatălui ei că a fost forţată să-l însoţească pe agresor şi apoi a fost violată de acesta.

Poliţia a început o anchetă şi după 24 de ore de căutări l-a prins pe bărbat în oraşul Brăila, acesta fiind reţinut şi cercetat pentru lipsire de libertate şi viol.

„Este vorba despre o fată în vârstă de 12 ani din Brăila. Sâmbătă seara ea a fost luată de acasă de un prieten al tatălui ei, fără ştiinţa acestuia. Tatăl a anunţat Poliţia privind dispariţia copilului. Fetiţa a apărut la domiciliu dimineaţă şi a spus că a fost violată. Azi (luni – n.r.) a fost depistat şi bărbatul care are de 39 de ani. El este cercetat pentru lipsire de libertate şi viol”, a declarat pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Dan.

Cercetările în acest caz vor continua, anchetatorii cerând pe numele bărbatului de 39 de ani arestare preventive.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici