Caz teribil la o stână din Dolj: Un cioban ar fi fost ucis în bătăie de un coleg de breaslă

Un cioban de 38 de ani a fost omorât în bătaie la o stână din judeţul Dolj. Principalul suspect este un alt cioban, coleg al celui ucis.

154 afișări
Imaginea articolului Caz teribil la o stână din Dolj: Un cioban ar fi fost ucis în bătăie de un coleg de breaslă

Cioban ucis în bătaie la o stână din Dolj. Principalul suspect, un alt cioban

Potrivit Poliţiei Judeţene Dolj, poliţiştii au prins duminică un tânăr de 25 de ani, din Pieleşti, bănuit de omor.

Sâmbătă, poliţiştii au fost sesizaţi că un bărbat este în stare de inconştienţă la stâna unde era angajat, din comuna Pieleşti. Poliţiştii au identificat bărbatul respectiv, în vârstă de 38 de ani, din Pieleşti, acesta fiind căzut într-un şanţ şi având urme de lovituri.

Bărbatul a fost dus la spital, însă acolo a murit.

Din verificări a reieşit că în noaptea de vineri spre sâmbătă cei doi ciobani s-au bătut.

A fost întocmit un dosar penal pentru omor, cercetările fiind preluate de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj, sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

Tânărul de 25 de ani a fost prins de poliţişti pe un câmp din comuna Terpezita. El a fost dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj pentru continuarea cercetărilor şi a dispunerii măsurilor legale.

Taguri:
ciobani,
crimă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici