Caz tragic în Capitală: O tânără de 24 de ani a murit, după ce s-ar fi aruncat de la etajul 10 al unui bloc

O tânără de 24 de ani s-ar fi aruncat de la etajul 10 al locuinţei sale din Sectorul 6 al Capitalei, în noaptea de miercuri spre joi. Echipajele SMURD, deplasate la faţa locului, au constatat decesul fetei.

3770 afișări
Imaginea articolului Caz tragic în Capitală: O tânără de 24 de ani a murit, după ce s-ar fi aruncat de la etajul 10 al unui bloc

Incident în Capitală: O tânără de 24 de ani s-ar fi aruncat de la etajul 10 al unui bloc

„O femeie în vârstă de 24 de ani s-a precipitat de la înălţime, de la etajul 10 al locuinţei aflate în strada Sibiu. La faţa locului s-a deplasat unitatea de terapie intensivă mobilă din cadrul SMURD, care a constatat decesul. Apelul de urgenţă a fost înregistrat la ora 00.00 (miercuri noapte, n.r.)”, a declarat pentru agenţia de presă MEDIAFAX, Bogdan Toma, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov.

Conform unor surse judiciare, primele indicii arată că fata s-ar fi aruncat de la etajul 10 al locuinţei.

Un dosar a fost deschis, iar poliţiştii de la Serviciul Omoruri şi procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti fac cercetări pentru a afla condiţiile în care fata a căzut de la înălţime.

Trupul tinerei a fost transportat la Institutul Naţional de Medicină legală pentru necropsie.

Taguri:
isu,
aruncat balcon,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici