Caz tragic în Vâlcea: Cadavrul unui bebeluş, descoperit într-o găleată, acoperit cu haine, dintr-un apartament

Cadavrul unui nou-născut a fost găsit într-o găleată, acoperit cu haine, într-un apartament din Brezoi, judeţul Vâlcea. Poliţiştii au descoperit cazul sesizaţi de un medic.

1965 afișări
Imaginea articolului Caz tragic în Vâlcea: Cadavrul unui bebeluş, descoperit într-o găleată, acoperit cu haine, dintr-un apartament

Caz tragic în Vâlcea: Cadavrul unui bebeluş, descoperit într-o găleată, acoperit cu haine, dintr-un apartament

Poliţiştii din Brezoi, judeţul Vâlcea, au fost sesizaţi de către un doctor că la spital a ajuns o femeie de 37 de ani, căreia i s-a stabilit diagnosticul de „retracţie de placentă”.

Medicii au constatat că femeia născuse recent şi au trimis-o urgent la un spital din Vâlcea unde a fost operată.

În lipsa nou-născutului, anchetatorii au făcut mai multe verificări, stabilind că femeia locuieşte singură, fără forme legale, într-un apartament al iubitului ei, plecat la muncă în străinătate.

Când au intrat în apartament, anchetatorii au găsit în baie, sub mai multe haine, cadavrul unui băieţel nouă-născut, într-o găleată.

S-a deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere ori vătămarea nou-născutului săvârşită de către mamă.

Taguri:
bebeluş,
găleată,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici