Caz tragic într-o comună din România: Un bebeluş de 10 luni s-a înecat într-o găleată cu apă aflată lângă pat

Un bebeluş de 10 luni din comuna Adamclisi, judeţul Constanţa, a murit, sâmbătă după-amiază, după ce a căzut din pat într-o găleată cu apă, în timp ce mama lui a ieşit să aducă lemne.

1037 afișări
Imaginea articolului Caz tragic într-o comună din România: Un bebeluş de 10 luni s-a înecat într-o găleată cu apă aflată lângă pat

Caz tragic într-o comună din România: Un bebeluş de 10 luni a căzut din pat într-o găleată cu apă

Cadrele medicale de la Ambulanţa din Constanţa au intervenit, sâmbătă, pentru salvarea unui bebeluş de 10 luni, din comuna Adamclisi, care a căzut într-o găleată cu apă şi s-a înecat.

Medicii au încercat resuscitarea copilului, dar eforturile lor au fost zadarnice, fiind declarat decesul acestuia.

Potrivit unor surse, bebeluşul era aşezat pe un pat, iar mama lui a ieşit să ia lemne, lăsându-l câteva momente nesupravegheat. În acel moment, bebeluşul s-a mişcat şi a căzut într-o găleată plină cu apă, aşezată chiar lângă pat.

Când a revenit în cameră, femeia a găsit copilul în stare de inconştienţă şi a cerut imediat ajutor la 112. La faţa locului a fost trimis un echipaj de la Ambulanţă, dar şi elicopterul SMURD. Mama a luat copilul în braţe şi a fugit să întâmpine echipajul medical. Ambulanţa a preluat apoi copilul şi l-a dus până la locul în care a putut ateriza elicopterul.

Cadrele medicale au încercat zeci de minute să resusciteze bebeluşul, dar în cele din urmă a fost declarat decesul acestuia.

Cazul este acum cercetat de poliţişti, find deschis şi un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici