Caz tragic la Bacău: Soţia unui preot a murit după ce s-a aruncat din ambulanţa cu care era dusă la spital

O femeie de 41 de ani, soţia unui preot din municipiul Bacău, a murit, miercuri, după ce s-ar fi aruncat din ambulanţa cu care era transportată către spital, după un accident. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2828 afișări
Imaginea articolului Caz tragic la Bacău: Soţia unui preot a murit după ce s-a aruncat din ambulanţa cu care era dusă la spital

Caz tragic: Soţia unui preot a murit după ce s-a aruncat din ambulanţa cu care era dusă la spital

Potrivit medicului Georgiana Andronic, din cadrul Serviciului de Ambulanţă Bacău, femeia de 41 de ani fusese preluată de un echipaj de pe Calea Moldovei, în noaptea de marţi spre miercuri, după ce ar fi intrat cu maşina într-un gard, iar în timpul transportului la spital, pacienta s-a aruncat din ambulanţă.

"În jurul orei 02.30 a venit un apel la 112, pentru o persoană ca agitată, care a intrat cu maşina într-un gard, pe Calea Moldovei, din municipiul Bacău. S-a deplasat la faţa locului un echipaj, asistent cu ambulanţier, care a preluat pacienta de la echipajul de Poliţie, aşezând-o în ambulanţă. În timp ce se deplasa spre spital şi în timp ce asistenta medicală completa date despre pacientă, aceasta s-a aruncat din ambulanţă şi şi-a produs un traumatism cranio-cerebral cu pierderea stării de conştienţă. Pacienta a fost transportată la Spitalul Judeţean Bacău, de aceeaşi ambulanţă. A decedat la spital, dimineaţa", a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, Georgiana Andronic, medic în cadrul SAJ Bacău.

Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cine este vinovat pentru decesul femeii.

"La acest moment este o anchetă în desfăşurare. Poliţiştii desfăşoară activităţi de cercetare în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului", a precizat, pentru MEDIAFAX, Cătălina Creţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

Femeia de 41 de ani, soţie de preot, era profesoară de religie la un liceu din Bacău.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici