Caz tragic. Un bunic a murit, iar nepotul său este rănit grav, după ce au căzut în casa scării

Un bunic a murit, iar nepotul său în vârstă de trei ani se află în stare foarte gravă după ce au căzut, vineri seara, în scara blocului, de la etajul 2. Cei doi s-au dezechilibrat şi au alunecat, fiind găsiţi de personalul medical inconştienţi şi în stop cardiorespirator.

131 afișări
Imaginea articolului Caz tragic. Un bunic a murit, iar nepotul său este rănit grav, după ce au căzut în casa scării

Caz tragic. Un bunic a murit, iar nepotul său este rănit grav, după ce au căzut în casa scării

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, cei doi au fost găsiţi în stop cardiorespirator şi după aplicarea manevrelor de resuscitare copilul şi-a revenit.

„Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa- Năsăud a fost solicitat să intervină pentru acordarea primului ajutor pentru două persoane căzute pe casă scării (minor în vârstă de aprox 3 ani şi un adult). Intervin echipajul de terapie intensivă mobilă, echipajul cu medic de la SAJ şi un echipaj de prim ajutor SMURD. Cei doi au fost găsiţi inconştienţi. Din fericire, copilul a fost scos din stop cardio-respirator - organismul acestuia a răspuns manevrelor de resuscitare aplicate, a fost stabilizat şi transportat cu funcţii vitale la UPU-SMURD Bistriţa", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud Marius Rus.

Acesta a mai declarat că organismul bărbatului în vârstă de 62 de ani nu a răspuns manevrelor aplicate, astfel că echipajele medicale au fost nevoite să declare decesul la locul incidentului.

Bărbatul şi copilul au căzut de la etajul doi al blocului în care locuiau după ce au alunecat, s-au dezechilibrat şi au căzut în gol în casa scării.

În acest caz şi Inspectoratul de Poliţie Bistriţa Năsăud a declanşat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care cei doi au căzut de la înălţime.

„În această seară, a fost sesizat prin 112 faptul că două persoane au căzut de la înălţime. Conform primelor date, un copil în vârstă de 3 ani şi un bărbat în vârstă de 62 de ani, ambii din Bistriţa, au căzut pe casa scării, de la etajul al doilea al blocului în care locuiau. La faţa locului, echipa operativă efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor exacte şi a cauzei în care a avut loc evenimentul", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de poliţie Bistriţa-Năsăud Crina Sîrb.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
bărbat,
deces,
copil

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici