Caz uimitor la Constanţa: Şofer beat prins în trafic conducând o maşină fără cauciuc la o roată | FOTO

Un şofer care circula haotic pe DN 39, în Eforie Nord, a fost tras pe dreapta, marţi, de poliţiştii din Constanţa, după ce au observat că maşina acestuia nu avea cauciuc la roata din dreapta faţă. Poliţiştii au constatat că şoferul s-a urcat beat la volan.

31603 afișări
Imaginea articolului Caz uimitor la Constanţa: Şofer beat prins în trafic conducând o maşină fără cauciuc la o roată | FOTO

Caz uimitor la Constanţa: Şofer beat prins în trafic conducând o maşină fără cauciuc la o roată

Potrivit poliţiştilor, un echipaj de Poliţie Rutieră care asigură fluenţa traficului pe drumul naţional ce face legătura între sudul litoralului şi Autostrada Soarelui a observat, în staţiunea Eforie Nord, un autoturism care nu avea cauciuc la roata din dreapta, circulând pe janta de aluminiu, şoferul având probleme în a păstra maşina în direcţie dreaptă.

Ei au oprit maşina şi au constatat că la volan se afla un tânăr de 26 de ani, din Călăraşi, care a spus că se afla în căutarea unei vulcanizări.

Testat pentru stabilirea alcoolemiei, s-a constatat şi că acesta se urcase băut la volan, rezultatul fiind 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Şoferul s-a ales cu un dosar de cercetare penală, pentru conducere sub influenţa alcoolului, şi a rămas şi fără permis de conducere.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici