Cazul bărbatului ucis şi ars în Brăila: cine este suspectul principal. Agresorul a fost reţinut

Un bărbat de 76 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore în cazul crimei petrecute vineri, în localitatea Vărsătura, de lângă oraşul Brăila. Suspectul este chiar socrul bărbatului descoperit mort în curte şi cu arsuri de corp, transmite corespondentul MEDIAFAX.

6614 afișări
Imaginea articolului Cazul bărbatului ucis şi ars în Brăila: cine este suspectul principal. Agresorul a fost reţinut

Cazul bărbatului ucis şi ars în Brăila: cine este suspectul principal. Agresorul a fost reţinut

Poliţiştii l-au reţinut pe bărbatul de 76 de ani şi l-au dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Brăila. Sâmbătă, bărbatul va fi dus în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă. În paralel, el este audiat de anchetatori care încearcă să afle cum s-a petrecut crima.

Cadavrul unui bărbat de 45 de ani din Brăila a fost găsit, vineri, în curtea locuinţei sale din localitatea Vărsătura. Moartea a fost considerată suspectă de anchetatori încă de la început, pentru că trupul bărbatului avea numeroase leziuni şi urme de ardere.

Soţia victimei a anunţat decesul la 112, ea fiind de informată de tatăl său deoarece se afla la serviciu în momentul incidentului.

Ulterior anchetatorii au stabilit că principalul suspect este chiar socrul persoanei decedate care şi-ar fi înjunghiat şi incendiat ginerele.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru realizarea necropsiei. Cercetările continuă sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici