Video Cazul Caracal. Fostul adjunct al IPJ Olt, care a apelat la patronul unei firme de pază în noaptea dispariţiei Alexandrei, a ieşit din sediul Poliţiei Române fără să facă declaraţii | VIDEO

Fostul adjunct din IPJ Olt, Nicolae Alexe, s-a prezentat, marţi, la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) din Capitală, fără a da vreo explicaţie jurnaliştilor prezenţi cu referire la motivul prezenţei sale acolo.

4188 afișări

Surse din cadrul Poliţiei au declarat pentru MEDIAFAX că în cazul lui Nicolae Alexe s-a încheiat cercetarea disciplinară, acesta fiind trimis în faţa Consiliului de Disciplină pentru audiere.

Pe 7 august, fostul adjunct din IPJ Olt, Nicolae Alexe, a fost audiat timp de aproape 6 ore la Secţia de investigare a infracţiunilor din justiţie (SIIJ), în dosarul pentru abuz în serviciu, deschis de procurorii structurii în cazul crimelor din Caracal.

Fostul adjunct al IPJ Olt este cel care a apelat la Remus Rădoi, patronul unei firme de pază, în noaptea în care era căutată Alexandra Măceşanu, pentru a-i cere informaţii cu privire la o maşină. Remus Rădoi spune că, din punctul său de vedere, Poliţia nu a greşit cerându-i ajutorul, ba mai mult, trebuia să solicite sprijin din mai multe părţi.

Procurorii Secţiei pentru anchetarea magistraţilor au început urmărirea penală in rem, faptele cercetate fiind abuz în serviciu în cazul de la Caracal, privind modul cum oamenii legii au instrumentat dosarul.

Anchetatorii au efectuat audieri şi au ridicat documente de la poliţie, parchet şi instanţă.

Fostul adjunct al IPJ Olt a ieşit din sediul Poliţiei Române fără să facă declaraţii

Fostul adjunct al IPJ Olt, Nicolae Alexe, a ieşit, marţi după-amiaza, din sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române, după aproape trei ore de la sosire, şi nu a dorit să facă declaraţii despre motivul prezenţei sale acolo.

Florin Alexem fostul adjunct al IPJ Olt, a ieşit din sediul IGPR după trei ore de când s-a prezentat în faţa colegilor săi. Alexe nu a vrut să facă declaraţii în faţa jurnaliştilor prezenţi acolo.

„Nu fac declaraţii de presă, avem purtător de cuvânt”, a spus Alexe.

Acesta a alergat până la maşină, cu jurnaliştii după el, fără să facă declaraţii.

Taguri:
nicolae alexe,
igpr,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici