Cazul Caracal. Gheorghe Dincă a fost transferat în Arestul IPJ Olt, pentru a participa la reconstituirea presupuselor crime

Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal care a mărturisit că le-a omorât pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, a părăsit Arestul Central, fiind dus în Arestul Poliţiei Olt, pentru a participa, de luni, la reconstituirea faptelor, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

339 afișări
Imaginea articolului Cazul Caracal. Gheorghe Dincă a fost transferat în Arestul IPJ Olt, pentru a participa la reconstituirea presupuselor crime

Gheorghe Dincă a fost transferat în Arestul IPJ Olt, pentru a participa la reconstituire, în Caracal

Surse judiciare au declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că Gheorghe Dincă a fost dus din Arestul Central în Arestul Poliţiei Olt, unde, luni şi marţi va participa la reconstituirea faptelor pe care a mărturisit că le-a comis.

Procurorii vor face, luni şi marţi, la Caracal, reconstituirea presupuselor crime pe care Gheorghe Dincă a mărturisit că le-a comis, a anunţat, vineri, Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu.

Acesta a afirmat că nu ştie dacă procurorii vor include în reconstituire şi experimentul judiciar cerut de familie, respectiv simularea arderii în aceleaşi condiţii, cu aceleaşi materiale, în acelaşi loc, în butoiul unde Gheorghe Dincă a spus că a ars trupurile celor două fete.

Alexandra Măceşanu (15 ani) şi Luiza Melencu (18 ani) sunt cele două fete care au dispărut după ce au fost luate la ocazie de Gheorghe Dincă. Acesta a mărturisit că le-a omorât pe cele două copile, apoi le-a ars trupurile în butoiul din curte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici