Cazul Caracal. Gheorghe Dincă, audiat joi la sediul Poliţiei Române

Gheorghe Dincă urmează să fie audiat, joi, la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), pentru a da noi detalii despre cazul Caracal, în care sunt investigate dispariţiile Luizei Melencu şi Alexandrei Măceşanu, au precizat pentru MEDIAFAX surse din Poliţie.

1208 afișări
Imaginea articolului Cazul Caracal. Gheorghe Dincă, audiat joi la sediul Poliţiei Române

Gheorghe Dincă, audiat joi la sediul Poliţiei Române

Audierea vine după ce, miercuri, DIICOT a anunţat că a mai fost reţinut un bărbat în vârstă de 46 de ani, pentru că a violat-o pe Luiza Melencu atunci când fata era în casa lui Gheorghe Dincă. Atât cel reţinut, cât şi Dincă, au violat-o pe tânără.

Inculpatul a intrat în atenţia DIICOT încă de la începutul preluării cauzei la structura centrală, iar acum procurorii au administrat probe suficiente, ştiinţifice şi testimoniale, pentru a formula acuzaţii oficiale împotriva acestuia.

La 14 aprilie, jurul orei 12, după ce Gheorghe Dincă a răpit-o prin constrângere cu acte de violenţă pe Melencu Luiza, care aştepta la ocazie, a dus-o la domiciliul acestuia pentru exploatare sexuală în interes personal şi a fost surprins de inculpatul reţinut, a anunţat Giorgiana Hosu, adjunct DIICOT.

Potrivit lui Hosu, bărbatul a observat-o pe Luiza Melencu sechestrată în maşină. El făcea parte din anturajul lui Gheorghe Dincă. Atunci când a fost reţinut, le-a spus anchetatorilor că i-a cerut lui Gheorghe Dincă să intreţină relaţii sexuale cu tânăra. Bărbatul era folosit de Dincă ocazional la muncile din gospodărie.

El este o persoană fără loc de muncă, fără şcoală, fără un domiciliu stabil, fără venituri, necăsătorit, fără copii şi este cunoscut ca fiind consumator de băuturi alcoolice.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, bărbatul se numeşte Ştefan Risipiceanu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici