Cazul Caracal. Gheorghe Dincă va fi reaudiat şi supus unei expertize psihiatrice

DIICOT anunţă oficial, luni, că Gheorghe Dincă a fost transferat în Arestul Preventiv din Capitală pentru noi audieri, dar şi pentru a fi supus unei analize comportamentale efectuate de către specialiştii IGPR şi pentru o examinare psihiatrică.

1016 afișări
Imaginea articolului Cazul Caracal. Gheorghe Dincă va fi reaudiat şi supus unei expertize psihiatrice

Gheorghe Dincă va reaudiat şi supus unei expertize psihiatrice

„La data de 01.09.2019, inculpatul Dincă Gheorghe a fost transferat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Bucureşti pentru efectuarea altor activităţi ce presupun prezenţa acestuia în faţa organelor de urmărire penală, respectiv efectuarea unei analize comportamentale de către specialişti din cadrul IGPR, activitate dispusă prin ordonanţa din data de 29.07.2019, reaudierea inculpatului, precum şi examinarea medico-legală psihiatrică a acestuia”, informează DIICOT, printr-un comunicat de presă.

Tot luni, DIICOT a anunţat că raportul final al INML arată că dinţii şi oasele identificate în butoiul din casa lui Gheorghe Dincă conţin ADN-ul Alexandrei Măceşanu, cu o probabilitate de 99,93%.

 

Taguri:
diicot,
dincă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici