Cazul Caracal | Părerea psihologului criminalist: Rechizitoriul va ţine şi va trage închisoare pe viaţă acest Dincă

Psihologul criminalist Tudorel Butoi a declarat, la Marius Tucă Show, că din punctul lui de vedere Gheorghe Dincă va fi condamnat la închisoare pe viaţă de către instanţă, deoarece rechizitoriul este bine făcut.

1631 afișări
Imaginea articolului Cazul Caracal | Părerea psihologului criminalist: Rechizitoriul va ţine şi va trage închisoare pe viaţă acest Dincă

Cazul Caracal | Părerea psihologului criminalist: Rechizitoriul va ţine şi va trage închisoare pe viaţă acest Dincă

„Este (Gheorghe Dincă, n.r.) un psihopat sexual fără frână. Nu are frână. Instinctul sexual este cel mai puternic - că este ministru, că esti faţă regală, că eşti procuror, nu contează. Dacă nu ai frână interioară... Cine ţi-o dă? Dumnezeu, educaţia, şcoala, etc”, a declarat psihologul criminalist la Marius Tucă Show.

Tudorel Butoi a mai precizat că procurorii au construit un rechizitoriu puternic.

„Din punctul meu de vedere, va ţine rechizitoriul şi va trage închisoare pe viaţă acest Dincă, fără să ne antepronunţăm”, a spus Butoi.

Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu au fost condamnate la moarte din momentul în care s-au urcat în maşina lui Gheorghe Dincă.

„Evoluţia raportului victimă-agresor ar fi trebuit să dea acest semnal în momentul în care fetele, încă din maşină, nu au cochetat cu ideea actului sexual. Când Dincă s-a întâlnit cu aceste riposte, el trebuia să nu mai continue, dar când a continuat, le-a condamnat la moarte idiotul. Pentru că, dacă le scăpau în mediul social, fetele se duceau direct la parchet. A decriptat prost profilul (al fetelor, n.r.)”, mai spune specialistul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici