Video Cazul crimei din Piaţa Constituţiei. Alte trei persoane au fost arestate şi una reţinută

Poliţia Capitalei anunţă, joi, că încă patru persoane au fost reţinute în cazul crimei din Piaţa Constituţiei, de la sfârşitul lunii septembrie, trei dintre ele fiind plasate în arest preventiv. În cauză sunt în spatele gratiilor în total 11 persoane.

4290 afișări

Poliţia Capitalei a anunţat, joi, că au fost făcute percheziţii domiciliare, în urma cărora au fost duse la audieri trei persoane. Faţă de acestea Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a dispus măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, pentru omor, încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În cursul zilei de joi, cei trei bărbaţi au fost arestaţi preventiv, iar un alt bărbat implicat a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore.

În acest dosar, se află în arest preventiv alte şapte bărbaţi.

Poliţiştii au efectuat în data de 4 octombrie, 21 de percheziţii domiciliare în Bucureşti în dosarul crimei din Piaţa Constituţiei, potrivit unui anunţ al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, verificările fiind începute la aproape o săptămână de la bătaia din centrul Capitalei, în urma căreia un om a murit.

Cercetările în acest caz sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri.

Taguri:
reţinere,
omor,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici