Cazul elevului care s-a spânzurat a doua zi după ce a dat toate problele la BAC: A obţinut media 9,25

Absolventul unui liceu din Oradea, care s-a spânzurat a doua zi după ce susţinuse Bacalaureatul, a obţinut la examen media 9,25, ocupând locul al 29-lea dintr-un total de 119 candidaţi din liceul pe care îl terminase, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4116 afișări
Imaginea articolului Cazul elevului care s-a spânzurat a doua zi după ce a dat toate problele la BAC: A obţinut media 9,25

Cazul elevului care s-a spânzurat a doua zi după ce a dat toate problele la BAC: A obţinut media 9,25

Potrivit site-ului pe care Ministerului Educaţiei Naţionale a publicat, luni, rezultatele la Bacalaureat, adolescentul, care a absolvit Liceul Teoretic „Aurel Lazăr“ din Oradea, a obţinut nota 9,1 la Limba şi literatura română, 9,85 la Istorie şi 8,8 la Geografie, media finală fiind 9,25.

Astfel, cu acest rezultat, tânărul a ocupat locul 29 la nivel liceului la care a studiat, din cei 119 candidaţi care au susţinut examenul de Bacalaureat.

Surse din cadrul sistemului de învăţământ din Bihor au declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că adolescentul, care era din localitatea Alparea, şi a avut rezultate bune şi în anii liceului, excela la limbi străine, în special la limba chineză, fiind admis la o universitate din China.

Tânărul a fost înmormântat, luni, în localitatea natală. El a fost găsit spânzurat de crengile unui copac pe o stradă din oraş, la o zi după ce susţinuse examenul de Bacalaureat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici