Cazul pedofilului | UPDATE: Testele ADN au confirmat că Stan este autorul agresiunii din 2012/ Hainele purtate de poliţist la momentul agresiunii, găsite la percheziţie

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că, la percheziţii, au fost găsite hainele pe care bărbatul suspectat de fapte de pedofilie le-a purtat în ziua în care în care a agresat sexual doi minori într-un lift. Acesta va fi testat psihiatric.

3038 afișări
Imaginea articolului Cazul pedofilului | UPDATE: Testele ADN au confirmat că Stan este autorul agresiunii din 2012/ Hainele purtate de poliţist la momentul agresiunii, găsite la percheziţie

Cazul pedofilului | Hainele purtate de poliţist la momentul agresiunii, găsite la percheziţie. Bărbatul, acuzat de TREI fapte de molestare sexuală, testat psihiatric

Eugen Stan este acuzat de trei fapte de agresiune sexuală. Este vorba despre două fapte comise la începutul acestui an, când doi minori, fraţi, au fost agresaţi în liftul unui bloc din Drumul Taberei, scenele fiind suprinse de camerele de supraveghere.

O altă faptă este din 2012, când o fetiţă de 7 ani (la acel moment) a fost urmărită de bărbat în timp ce se întorcea de la şcoală şi agresată sexual. La acel moment au fost furnizate imagini cu agresorul, surprinse de camerele de supraveghere, însă acesta nu a fost identificat.

Testele ADN au confirmat că Stan este autorul agresiunii din 2012, au precizat sursele citate.

Potrivit avocatului lui Eugen Stan, acesta a recunoscut faptele. Surse judiciare au precizat că în ambele situaţii bărbatul a spus că nu a făcut nimic rău, doar şi-a arătat afecţiunea faţă de minori, întrucât iubeşte copiii.

Anchetatorii vor solicita un control psihiatric.

Bărbatul a fost reţinut, luni seara, urmând să fie prezentat judecătorilor Sectorului 6 cu propunerea de arestare preventivă. Apărătorul a mai precizat că poliţiştii verifică şi alte suspiciuni de acest gen care planează asupra lui Eugen Stan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici