Cazul revoltător de violenţă domestică. Bărbatul care şi-a legat copilul de gât cu un ştreang, cercetat sub control judiciar

Bărbatul din oraşul Siret, judeţul Suceava, care şi-a legat cu un ştreag de gât băieţelul de doi ani şi patru luni şi a agresat-o şi ameninţat-o pe mama copilului a fost lăsat în libertate de procurorii din Rădăuţi, după ce iniţial a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţiştii suceveni.

144 afișări
Imaginea articolului Cazul revoltător de violenţă domestică. Bărbatul care şi-a legat copilul de gât cu un ştreang, cercetat sub control judiciar

Cazul revoltător de violenţă domestică. Bărbatul care şi-a legat copilul de gât cu un ştreang, cercetat sub control judiciar

Bărbatul care şi-a agresat fosta concubină şi pentru a o convinge să se întoarcă la el i-a pus fiului lor un ştreag de gât şi l-a fotografiat, va fi cercetat în liberate de procurori, după ce aceştia au decis să nu ceară arestarea acestuia.

„La data de 27.09.2019 procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi a dispus punerea în mişcare aacţiunii penale faţă de inculpatul D.V., pentru săvârşirea infracţiunilor de nerespectarea hotărârii judecătoreşti, lovire sau alte violenţe, ameninţare şi distrugere constând în aceea că, la datele de 24.09.2019 în jurul orei 13.30 şi 23.09.2019, în jurul orei 16.30, a încălcat Ordinul de protecţie (...) emis de Judecătoria Rădăuţi, a lovit-o cu un telefon în umăr pe T.C., a ameninţat-o cu acte de violenţe şi cu moartea şi a provocat distrugeri telefonului mobil (...) aparţinând persoanei vătămate T.C. Faţă de inculpatul D.V. s-a dispus de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi luarea măsurii controlului judiciar pe o durată de 60 de zile”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi.

Tatăl un băieţel de 2 ani şi patru luni, un bărbat de 40 de ani din oraşul Siret, judeţul Suceava a fost reţinut, joi, pentru 24 de ore, după ce şi-a ameninţat fosta concubină, a încălcat ordinul de protecţie şi şi-a legat fiul de gât, spunând că îl omoară pe copil dacă femeia nu se întoarce la el.

Incidentul s-a petrecut în luna iunie însă imaginile cu copilul prins în ştreang au fost publicate joi, după apariţia acestora bărbatul fiind reţinut pentru 24 de ore.

Deşi incidentul s-a petrecut în luna iunie, abia în urmă cu o săptămână bărbatul a primit ordin de protecţie emis de Judecătoria Rădăuţi însă, în ciuda acestuia a luat legătura de mai multe ori cu fosta concubină pe care a şi ameninţat-o.

Joi bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea a trei infracţiuni şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

În acest caz şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului a declanşat o anchetă, instituţia autosezizându-se după ce fotografiile cu micuţul în ştreang au fost publicate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici