CAZUL TÂNĂRULUI ÎNJUNGHIAT: Victima se întâlnise cu agresorul pentru o tranzacţie cu etnobotanice

Tânărul ucis sâmbătă seară pe bulevardul Timişoara din sectorul 6 s-ar fi întâlnit cu cel care l-a înjunghiat pentru o tranzacţie cu etnobotanice, atât victima, cât şi prietena sa, fiind sub influenţa drogurilor la momentul respectiv, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din Poliţie.

1053 afișări
Imaginea articolului CAZUL TÂNĂRULUI ÎNJUNGHIAT: Victima se întâlnise cu agresorul pentru o tranzacţie cu etnobotanice

Tânărul ucis sâmbătă se întâlnise cu cel care l-a înjunghiat pentru o tranzacţie cu etnobotanice (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Din cauza etnobotanicelor consumate, Costel Lăutaru, de 29 de ani, şi prietena lui nu mai dormiseră de câteva zile şi s-au aflat mai mult pe stradă în tot acest timp, după cum ar fi declarat tânăra.

Sâmbătă, tânărul şi-ar fi dat întâlnire cu un bărbat, pentru a discuta despre cumpărarea unor etnobotanice. Întâlnirea a avut loc, în jurul orei 20.00, pe bulevardul Timişoara, unde, în urma unui conflict, bărbatul a scos un cuţit şi l-a înjunghiat pe Lăutaru, le-a spus poliţiştilor prietena acestuia, martoră la eveniment.

La acel moment, tânărul ar fi fost şi băut, au mai spus sursele citate.

Un echipaj SMURD sosit de urgenţă la faţa locului l-a transportat pe Lăutaru la Spitalul Universitar.

Reprezentanţii SMURD au declarat, pentru MEDIAFAX, că tânărul a fost înjunghiat foarte aproape de zona inimii şi, pe drumul spre spital, a intrat în stop cardio-respirator, astfel că medicii au început să îi facă manevre de resuscitare.

El fost adus la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a unităţii sanitare, însă nu a putut fi salvat.

Cazul a fost preluat de poliţiştii Serviciului Omoruri şi de procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici