Cazuri de Covid-19 la Poliţia Sibiu. 18 angajaţi sunt în carantină

Trei poliţişti din Sibiu au fost testaţi pozitiv pentru noul coronavirus, iar 18 colegi ai lor au fost plasaţi în carantină, potrivit anunţului de miercuri al Prefecturii Sibiu.

2631 afișări
Imaginea articolului Cazuri de Covid-19 la Poliţia Sibiu. 18 angajaţi sunt în carantină

Cazuri de Covid-19 la Poliţia Sibiu. 18 angajaţi sunt în carantină

Cei trei poliţişti depistaţi cu SARS-CoV-2 sunt de la unităţi de poliţie din judeţ.

Ca urmare a anchetelor epidemiologice efectuate de către DSP Sibiu, 18 angajaţi ai Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sibiu, care au intrat în contact cu cei trei în timpul patrulelor mixte, au fost plasaţi în carantină la domiciliu.

Pentru fiecare situaţie în parte, Poliţia Sibiu a făcut igienizarea şi dezinfectarea spaţiului de lucru şi sediului, precum şi a autospecialelor din dotare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici