Ce a făcut prinţul William în secret în timpul carantinei

  • Prinţul William a mărturisit că a fost voluntar secret la o linie de consiliere psihologică.
  • William a vorbit deschis despre cum s-a simţit după moartea mamei sale, prinţesa Diana.
  • Prinţul a lansat mai multe campanii de conştientizare a problemelor de sănătate mintală.
2041 afișări
Imaginea articolului Ce a făcut prinţul William în secret în timpul carantinei

Sursa foto: profimedia

Prinţul William este un promotor al campaniilor pentru sănătate mintală, încurajând oamenii să vorbească deschis despre aceste probleme. Dar probabil nu te-ai aştepta să răspundă la o linie de consiliere psihologică. Şi, totuşi, exact asta a făcut, în secret, ducele de Cambridge în timpul carantinei, a ajutat oameni care s-au luptat cu probleme mintale din cauza carantinei impuse în contextul epidemiei de coronavirus.

William a lansat anul trecut, împreună cu soţia sa, o linie de consiliere psihologică disponibilă non stop, unde şi ducesa Catherine a fost voluntar, potrivit unui comunicat oficial.

Anul trecut, prinţul William a vorbit foarte deschis despre pierderea mamei sale, prinţesa Diana, pentru un documentar despre sănătatea mintală. Prinţul a spus atunci că bărbaţii nu ar trebui să se ruşineze să vorbeacă despre acest tip de probleme.

De asemenea, în 2018, el a lansat un site dedicat imbunătăţirii sănătăţii mintale a angajaţilor. 

 

"Vă voi împărtăşi un mic secret: De fapt sunt voluntar pe platforma Shout"

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici