Ce a păţit un român care a vrut să intre în ţară cu o maşină de 55.000 de euro. FOTO

Un autoturism în valoare de 55.000 de euro, căutat de autorităţile din Cehia, a fost depistat în Punctul de Trecere a Frontierei Borş în aceeaşi zi în care a fost emisă alerta.

5161 afișări
Imaginea articolului Ce a păţit un român care a vrut să intre în ţară cu o maşină de 55.000 de euro. FOTO

Ce a păţit un român care a vrut să intre în ţară cu o maşină de 55.000 de euro

Potrivit comunicatului remis miercuri de ITPF Oradea, autoturismul a fost descoperit marţi, ora18:00, când la PTF Borş s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, un cetăţean român, în vârstă de 23 de ani, conducând un autoturism înmatriculat în Cehia, fabricat în anul 2019.

La control, tânărul român a prezentat certificatul de înmatriculare pentru autoturism, iar în urma verificărilor s-a constatat că maşina figurează ca “bun căutat pentru confiscare”. Alerta fusese introdusă de autorităţile din Cehia în aceeaşi zi.

Şoferul a declarat că nu ştia că autoturismul ar fi fost căutat de autorităţi.

“Mijlocul de transport, în valoare de 55.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul SPF Borş, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun”, reiese din comunicatul semnat de purtătorul de cuvânt al ITPF Oradea, Laura Bondar.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici