Ce au păţit patru bărbaţi după ce au pescuit ilegal într-un lac din incinta unui muzeu din Sibiu

Patru bărbaţi au fost amendaţi cu 4.000 de lei, după ce au fost prinşi la pescuit pe un lac din incinta Muzeului Astra din Sibiu. Peştele prins de bărbaţi a fost eliberat în lac, iar uneltele le-au fost confiscate.

1040 afișări
Imaginea articolului Ce au păţit patru bărbaţi după ce au pescuit ilegal într-un lac din incinta unui muzeu din Sibiu

Ce au păţit patru bărbaţi după ce au pescuit ilegal într-un lac din incinta unui muzeu din Sibiu

Incidentul a fost anunţat vineri seara, la numărul de urgenţă 112. Poliţiştii şi jandarmii ajunşi la faţa locului i-au găsit la pescuit pe cei patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 31 şi 41 de ani, trei din localitatea Cristian, judeţul Sibiu, iar al patrulea din judeţul Suceava.

Potrivit reprezentanţilor Jandarmeriei, bărbaţii pescuiau pe un lac din incinta Muzeului Astra şi aveau la ei opt undiţe şi un peşte de aproximativ 4 kg.

Bărbaţii au fost duşi la sediul IPJ Sibiu, unde au fost amendaţi cu 4.000 de lei „pentru nerespectarea prevederilor legii nr. 61 din 27 septembrie 1991 (republicată)- pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, întrucât au pătruns fără drept în incinta Muzeului”, susţin reprezentanţii Jandarmeriei Sibiu.

Poliţiştii continuă în acest caz cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de pescuit ilegal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici