Ce avere are Liviu Luca. Imagini cu domeniul liderului sindical

Succesorul lui Marius Petcu la şefia CNSLR Frăţia, Liviu Luca, este de departe unul dintre cei mai bogaţi lideri sindicali din România. Averea lui nu este cunoscută pentru că nu a depus declaraţiile. Controversat, influent şi putred de bogat. Lider al sindicatului Petrom, Liviu Luca (57 de ani) a reuşit ca din postura de apărător al drepturilor angajaţilor să-şi creeze un adevărat imperiu.

83 afișări
Imaginea articolului Ce avere are Liviu Luca. Imagini cu domeniul liderului sindical

Ce avere are Liviu Luca. Imagini cu domeniul liderului sindical

Are 57 de ani, iar din 1990 este preşedintele sindicatului Petrom. În tot acest timp, Liviu Luca a reuşit să atragă atenţia asupra sa, iar de numele lui s-au legat mai multe scandaluri. Şi asta din cauza legăturilor apropiate pe care le-a avut cu omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu şi a combinaţiilor lor financiare.

Acum, Liviu Luca a primit mandatul colegilor de sindicat pentru a continua activitatea colegului său, Marius Petcu (55 de ani), aflat în plin scandal de luare de mită. Cu alte cuvinte, fostul lider, acuzat din cauza unor fapte de corupţie, este schimbat cu un altul cel puţin la fel de controversat, dar mult mai bogat.

Terenul pe care este construită proprietatea lui Liviu Luca este unul impresionant. Cele două vile impunătoare din centrul moşiei sunt flancate de un spaţiu generos, cu verdeaţă, livezi şi o mică fermă. În spate sunt două clădiri de locuit, una pentru administratorul domeniului, una pentru echipele de muncitori şi servitori. În faţa lor, un grajd ultramodern, încălzit, cu geamuri termopan, în care tatăl lui Liviu Luca a insistat să se crească găini şi vaci. Tot aici e padocul câinilor.

Aleile de acces sunt proiectate cu grijă şi dau "domeniului Luca" un aer aparte. În centrul proprietăţii, în faţa clădirilor familiei Luca, e un bazin cât o piscină (80 mp), pe trei niveluri, cu temperatura controlată electronic, în care Luca creşte peşti exotici, de până la 200 de euro bucata. În spate, spre drumul care se învecinează cu proprietatea, a fost amenajat un parc, cu foişoare, care maschează discret un helioport. Tot pe partea aceea mai este o intrare pe domeniu.

Citeşte mai multe despre averea lui Liviu Luca pe www.adevarul.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici