Ce căutau hoţii în casa şefei protocolului de la Cotroceni? Procurorii din Cornetu au preluat cazul jafului

Poliţiştii din Ilfov continuă cercetările şi analizează toate pistele în cazul jafului din casa consilierului prezidenţial Delia Dinu, care a avut loc de 1 decembrie, şi precizează că ancheta este derulată sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cornetu.

46300 afișări
Imaginea articolului Ce căutau hoţii în casa şefei protocolului de la Cotroceni? Procurorii din Cornetu au preluat cazul jafului

Ce căutau hoţii în casa şefei protocolului de la Cotroceni? Procurorii din Cornetu au preluat cazul jafului (foto: Facebook)

„La data de 1 decembrie a.c., în jurul orei 18.00, poliţistii din Ilfov au fost sesizaţi, prin plângere, cu privire la faptul că, în comuna Domneşti, persoane necunoscute ar fi pătruns prin efracţie într-o locuinţă şi ar fi sustras mai multe bunuri. În acest moment este în desfăşurare o anchetă, fiind analizate toate pistele existente, iar pe măsură ce datele vor putea fi făcute publice, vor fi comunicate. Poliţiştii continuă cercetările, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, informează Poliţia Ilfov, printr-un comunicat de presă.

Precizările vin după ce casa consilierului prezidenţial Delia Dinu, şefa departamentului de Protocol al Preşedinţiei, care se află în Domneşti, Ilfov, a fost spartă sâmbătă. Imobilul a fost călcat de hoţi în timp ce aceasta l-a însoţit pe preşedintele Klaus Iohannis la paradele de la Bucureşti şi Alba Iulia.

Delia Dinu este şefa Departamentului Protocol din Administraţia Prezidenţială. Ea a fost numită Consilier Prezidenţial la data de 1 iulie 2016.

Delia Dinu activat în cadrul Serviciului de Protecţie şi Pază în perioada 2000-2012. Între aprilie 2005 şi mai 2008 şi-a desfăşurat activitatea în calitate de consilier în cadrul Compartimentului Protocol al Administraţiei Prezidenţiale. În perioada mai 2008 - august 2012 a coordonat Compartimentul Protocol al Administraţiei Prezidenţiale. În august 2012 a fost numită Consilier de Stat la Compartimentul Protocol al Administraţiei Prezidenţiale. A participat la Conferinţa Globală a Şefilor de Protocol - Washington 2012 şi Conferinţa Globală a Şefilor de Protocol - Seul 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici