Ce filme şi seriale online poţi urmări pe timpul carantinei. Surpriza pregătită de Netflix

Din cauza pandemiei cu noul coronavirus oamenilor le-a fost recomandat să stea acasă pentru protecţia proprie, dar şi a celor din jur pentru a nu se infecta sau răspândi virusul. Ca să-şi ocupe timpul, Netflix le-a făcut o surpriză cinefililor şi le-a pus la dispoziţie mai multe seriale şi filme de top.

9596 afișări
Imaginea articolului Ce filme şi seriale online poţi urmări pe timpul carantinei. Surpriza pregătită de Netflix

Ce filme şi seriale poţi urmări pe timpul carantinei. Surpriza pregătită de Netflix

Iată mai jos un top cu filme şi seriale pe care le poţi urmări online pe timpul carantinei

Casa de Papel

Mult aşteptatul sezon al serialului care a făcut înconjurul lumii s-a lansat pe 3 aprilie. Sezonul 4 poate fi văzut integral pe Netflix. Serialul a apărut în decembrie 2017, iar povestea porneşte de de la celebrul jaf de la Imprimeria Naţională a Băncii Spaniei, clădirea în care se tipăresc banii.

Elite

Un nou serial apărut pe Netflix a fost Elite, serial apărut în anul 2018. Este o dramă, iar povestea este cu totul captivantă, întreaga acţiune petrecându-se în cea mai exclusivistă şi apreciată şcoală din Spania, unde cei mai importanţi oameni din ţară îşi trimit copiii să studieze. Acţiunea se petrece în jurul a trei tineri din clasa de mijloc care au ajuns în celebra insituţie din cauză că şcoala lor s-a dărâmat.

Miami Bici

Comedia "Miami Bici", filmul care a scris istorie în cinematografe, este disponibil acum pe Netflix. Din producţie fac parte Codin Maticiuc şi Matei Dima, în regia lui Jesus del Cerro. Povestea se concentrează asupra personajelor Piciu (Codin Maticiuc) şi Bilă (Matei Dima), care pleacă din România în America, încercând să-şi trăiască visul american.

Spenser Confidential

 
 
Actorul principal din film este Mark Wahlberg, un fost poliţist cunoscut mai mult pentru problemele create decât pentru cele rezolvate. Acesta află că cei mai buni prieteni ai săi sunt ucişi şi încearcă să-şi facă dreptate. Filmul a fost lansat pe 6 martie, iar directorul producţiei este Peter Berg. În film mai joacă şi rapperul american Post Malone.

Pandemic

 
În plină pandemie de coronavirus, Netflix a făcut disponibilă vizionarea filmului Pandemic, un film produs în anul 2016. Povestea este despre nişte oameni infectaţi cu un virus mortal care va duce la dispariţia rasei umane.

Freud

 
 
Netflix a lansat pe 23 martie un serial despre viaţa părintelui psihanalizei german Sigmund Freud. Serialul-dramă se va concetra asupra vieţei lui Freud, asupra experienţelor povestite în timpul dezvoltărilor teoriilor psihanalizei.

Misiune Imposibilă - Fallout

 
Netflix aduce cel de-al şaselea film al francizei de succes. Ethan Hunt (Tom Cruise) şi echipa sa (Impossible Mission Force), specializată în spionaj în condiţii extreme, se lansează într-o cursă contra cronometru pentru a recupera plutoniul sustras de o organizaţie teroristă internaţională.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici