Solidaritate  Ce le-a spus premierul medicilor români care s-au întors din Italia, după 17 zile de luptat împotriva Covid-19

  • Medicii şi asistenţii aflaţi în misiune în Italia au revenit în România, în această după-amiază
  • Ludovic Orban le-a mulţumit pentru efortul depus în lupta împotriva noului coronavirus
  • Orban: Au transmis o imagine extrem de frumoasă despre România
1109 afișări
Imaginea articolului Ce le-a spus premierul medicilor români care s-au întors din Italia, după 17 zile de luptat împotriva Covid-19

Ce le-a spus premierul medicilor români care s-au întors din Italia, după 17 zile de luptat împotriva Covid-19

Medicii şi asistenţii români care au luptat împotriva noului coronavirus în Italia s-au întors în ţară, în această după-amiază. La aterizare, au fost întâmpinaţi de Ludovic Orban şi de Raed Arafat. Premierul a ţinut să îi felicite pentru efortul depus şi le-a urat succes în continuarea carierei.
 
 
Ludovic Orban, premierul României: Bună ziua. Am ţinut în mod special să fiu prezent aici la revenirea în ţară a formidabilei echipe de medici, asistente care în mod voluntar au lucrat în Italia o perioadă de 17 zile şi prin solidaritate au fost alături de cadrele medicale din Italia şi de pacienţii italieni în bătălia contra covid-19. Le transmit respectul, aprecierea mea şi le mulţumesc enorm pentru faptul că au transmis o imagine extrem de frumoasă despre România, nu numai în Italia, ci la nivel european. Îi felicit şi le doresc succes în carieră.
 
O echipă de medici şi de asistenţi români au participat în Italia, în perioada 7-24 aprilie, la misiunile destinate salvării persoanelor afectate de noul tip de coronavirus, alături de personalul medical italian. Aceştia au revenit în ţară cu aeronava C-27 J Spartan a Forţelor Aeriene.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici