Ce mesaj a proiectat protestatarul #rezist Dide pe clădirea Guvernului la protestul din 10 august

Protestarul #Rezist Cristian Dide a proiectat, sâmbătă seară, cu un laser, cuvântul "Analfabeta" pe Palatul Victoria. Acesta este cel care a trolat şi festivalul iMapp, de anul trecut, cu mesajul "Jos PSD".

1903 afișări
Imaginea articolului Ce mesaj a proiectat protestatarul #rezist Dide pe clădirea Guvernului la protestul din 10 august

Ce mesaj a proiectat protestatarul #rezist Dide pe clădirea Guvernului la protestul din 10 august

Pe Palatul Victoria a apărut cuvântul "Analfabeta", proiectat cu un laser de protestatarul Cristian Dide.

Acesta nu se află la prima acţiune de acest fel. Anul trecut, el a proiectat pe Palatul Parlamentului, în timpul festivalului iMapp, mesajul "Jos PSD".

Cristian Dide s-a implicat în aproape toate protestele organizate în Bucureşti faţă de guvernarea PSD, fijnd personaj principal şi în câteva incidente cu Poliţia sau cu Jandarmeria. La unul dintre protestele din faţa sediului PSD, Dide s-a urcat într-un copac, iar în timpul unui eveniment organizat de Primăria Capitalei, Dide a fost încătuşat de poliţişti, în timp ce proiecta mesajul „#Rezist” pe Palatul Regal.

Totodată, Dide s-a legat, în luna iulie anul trecut, de gardul Guvernului şi a ameninţat că îşi dă foc. Pentru a fi îndepărtat, a fost nevoie ca forţele de ordine să taie o parte din gard.

Taguri:
miting,
guvern,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici