Ce persoane vor fi testate cu precădere în Bucureşti? Capacitatea a crescut de 8 ori

  • Capacitatea de testare a spitalelor din Bucureşti a crescut de 8 ore, după achiziţionarea de noi echipamente
  • Prioritate la testare vor avea personalul medical, persoanele internate dar şi cele care prezintă simtome de îmbolnăvire
10303 afișări
Imaginea articolului Ce persoane vor fi testate cu precădere în Bucureşti? Capacitatea a crescut de 8 ori

Ce persoane vor fi testate cu precădere în Bucureşti, după ce capacitatea de testare a crescut de 8 ori

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat, luni, că au fost achiziţionate patru aparate de testare RT PCR şi un extractor ARN şi că, în acest fel, capacitatea de testare pentru noul coronavirus a crescut de 8 ori.

Primăria Capitalei a achiziţionat patru noi aparate de testare RT PCR.

„Noi am mărit capacitatea de testare în Bucureşti cu patru noi aparate şi, în plus de aceste patru aparate noi, un extractor, am crescut viteza de testare, precum şi capacitatea de 8 ori”, a spus Gabriela Firea, primarul general al Capitalei.

Aceasta a anunţat că vor fi testaţi medicii, cei aflaţi în carantină, dar şi persoanele cu simptome.

„Mă refer la persoanele care se află în carantină, care s-au întors din zonele roşii, din Spania, din Italia, din Germania, persoanele care prezintă simptome, precum şi cele care s-au întâlnit cu persoane care au venit din zonele roşii, precum şi cadrele medicale, toate acestea sunt priorităţile noastre”, a mai spis Firea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici