Ce s-a întâmplat în weekend: Cele mai importante cinci evenimente din acest sfârşit de săptămână

Mediafax.ro vă prezintă cele mai importante cinci evenimente care au avut loc în weekendul 23-24 august:

1662 afișări
Imaginea articolului Ce s-a întâmplat în weekend: Cele mai importante cinci evenimente din acest sfârşit de săptămână

Ce s-a întâmplat în weekend: Cele mai importante cinci evenimente din acest sfârşit de săptămână (Imagine: Remus Badea/Mediafax Foto)

Un cutremur cu magnitudinea de 4,6 grade pe scara Richter s-a produs duminică, la ora 10.12, în judeţul Covasna, în zona seismică Vrancea, a anunţat Institutul Naţional pentru Fizica Pământului. Seismul s-a produs la o adâncime de 147 de kilometri şi a avut epicentrul în judeţul Covasna.

Un bărbat a murit şi altul a fost rănit, sâmbătă seară, după ce avionul ultrauşor în care se aflau s-a prăbuşit pe un câmp din apropiere de localitatea Copalnic Mănăştur, judeţul Maramureş.

Toate camioanele convoiului rus trimis în Ucraina au revenit sâmbătă pe teritoriul Rusiei, a anunţat Organizaţia pentru Securitate şi Cooperare în Europa (OSCE).

O rachetă lansată din Liban a căzut sâmbătă seara în nordul Israelului, a anunţat armata israeliană, implicată timp de 47 de zile într-o ofensivă contra mişcării palestiniene Hamas în Fâşia Gaza.

Israelul va continua operaţiunile militare împotriva mişcării Hamas "cât va fi necesar", până la restabilirea securităţii, a anunţat premierul Benjamin Netanyahu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici