Ce se întâmplă cu ajutorul de stat în sectorul creşterii animalelor. Anunţul APIA

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură anunţă că începând de joi face plăţile aferente ajutorului de stat în sectorul creşterii animalelor, pentru cererile de plată din aprilie. Suma totală depăşeşte 760.000 lei.

415 afișări
Imaginea articolului Ce se întâmplă cu ajutorul de stat în sectorul creşterii animalelor. Anunţul APIA

Anunţul APIA FOTO: Arhivă

APIA anunţă că începând de miercuri, 2 iulie, începe să efectueze plăţi pentru sprijinirea fermierilor, pentru cererile de plată aferente serviciilor prestate în luna iunie. 

„Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA), prin Centrele Judeţene, aduce la cunoştinţa opiniei publice că începând de astăzi, 02 iulie 2020, efectuează plăţile aferente ajutorului de stat în sectorul creşterii animalelor, pentru cererile de plată aferente serviciilor prestate în luna aprilie a anului 2020”, arată APIA.

Suma totală autorizată la plată este de 760.961,15 lei şi se acordă de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, pentru 18 solicitanţi care au accesat această formă de ajutor de stat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici