Cea mai mare unitate medicală din sud-estul României, afectată de COVID-19. Mai multe cadre medicale sunt infectate

  • 11 cadre medicale de la Spitalul Judeţean din Galaţi s-au infectat cu COVID-19.
  • Colegii celor infectaţi sunt testaţi, la fel şi pacienţii care se internează în spital.
  • Persoanele infectate lucrau în diferite secţii ale spitalului gălăţean.
8175 afișări
Imaginea articolului Cea mai mare unitate medicală din sud-estul României, afectată de COVID-19. Mai multe cadre medicale sunt infectate

Cea mai mare unitate medicală din sud-estul României, afectată de COVID-19 FOTO Mediafax

11 cadre medicale de la Spitalul Judeţean din Galaţi s-au infectat cu COVID-19.

Potrivit informaţiilor obţinute de corespondentul MEDIAFAX de la conducerea unităţii medicale, pe lista cu pacienţi COVID-19 sunt un medic rezident, opt asistente şi două îngrijitoare. Reprezentanţii spitalului au mai dezvăluit faptul că  aceştia nu s-au infectat între ei şi au luat virusul din surse aflate în exteriorul spitalului. Pacienţii sunt internaţi la spitale din Galaţi care primesc doar cazuri de COVID-19.

Persoanele infectate lucrau la diferite secţii ale spitalului. Este vorba despre secţiile Cardiologie, Urologie, Oncologie şi despre Unitatea de Primiri Urgenţe. Colegii celor infectaţi sunt testaţi, iar rezultatele vor fi comunicate în curând.
Spitalul Judeţean din Galaţi a fost unitate COVID până la 1 iulie.

În ultimele două zile, unitatea a primit pacienţi cu alte probleme medicale, iar bolnavii de COVID-19 au fost internaţi într-un spaţiu amenajat în clădirea ambulatoriului. Toţi pacienţii care ajung la spitalul gălăţean sunt testaţi, a precizat conducerea Spitalului Judeţean Galaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici