Cea mai nouă modalitate de a scăpa de amendă este propusă chiar de poliţie

Senatorii propun ca şoferii care încalcă legislaţia rutieră şi care, pe lângă amendă, primesc şi puncte de penalizare ar putea cere anularea acestora, dar doar dacă participă la vizionarea unui film realizat de Poliţia Română. Măsura apare într-un proiect de act normativ înregistrat de curând la Senat pentru dezbatere.

758 afișări
Imaginea articolului Cea mai nouă modalitate de a scăpa de amendă este propusă chiar de poliţie

Proiectul prevede că: ”În cazul aplicării a 2 puncte de penalizare, altele decât cele premergătoare suspendării permisului de conducere, titularul acestuia poate cere anularea acestor 2 puncte în urma prezentării dovezii faptului că a participat la vizionarea unui film educativ realizat de Poliţia Română, despre efectele nerespectării regulilor în trafic”.

Cititi mai multe pe www.promotor.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici