Cea mai scăzută temperatură din ţară, minus 28,7 grade Celsius, la Întorsura Buzăului

Cea mai scăzută temperatură din ţară, minus 28,7 grade Celsius, s-a înregistrat, joi dimineaţă, la Întorsura Buzăului, în judeţul Covasna.

1076 afișări
Imaginea articolului Cea mai scăzută temperatură din ţară, minus 28,7 grade Celsius, la Întorsura Buzăului

Cea mai scăzută temperatură din ţară, minus 28,7 grade Celsius, la Întorsura Buzăului (Imagine: Ovidiu Iordachi/Mediafax Foto)

Potrivit meteorologilor de la Staţia Meteorologică Întorsura Buzăului din judeţul Covasna, termometrele au indicat, joi dimineaţă, minus 28,7 grade Celsius, în timp ce la sol temperatura a fost de minus 30,6 grade Celsius.

Joi dimineaţă, în tot judeţul Covasna a fost ger, minimele înregistrate fiind cuprinse între minus 17 şi minus 20 grade Celsius.

Cea mai scăzută temperatură din această iarnă în judeţ a fost tot la Întorsura Buzăului, în 14 decembrie 2012, când termometrele au arătat minus 31 de grade Celsius în aer şi minus 33 de grade la sol.

Cea mai scăzută temperatură înregistrată vreodată la Întorsura Buzăului a fost în februarie 2005, când au fost minus 36 de grade Celsius.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici