Cea mai tristă pisică din lume a fost adoptată

Fishtopher, o pisică în vârstă de 5 ani, numită "cea mai tristă pisică din lume", şi-a găsit în sfârşit locuinţă. A fost adoptată de un cuplu de tineri din Baltimore.

3156 afișări
Imaginea articolului Cea mai tristă pisică din lume a fost adoptată

Cea mai tristă pisică din lume a fost adoptată

Fishtopher apăruse pe Petfinder, un site care permite adoptarea animalelor abandonate.

Fusese numită "cea mai tristă pisică din lume" din cauza privirii melancolice. Potrivit voluntarilor, felina era "tristă şi deprimată" şi mânca doar atunci când avea companie.

Din fericire, după Ziua Recunoştinţei, mulţi oameni l-au remarcat pe Fishtopher datorită ochilor săi mari. Şi astfel, după tweet-ul postat de centrul de adopţie din New Jersey, un cuplu de 22 şi 24 de ani a adoptat pisica.

Potrivit Yahoo news, postarea cu pisica s-a viralizat rapid, fiind distribuită de mii de ori. Povestea sa tristă şi ochii săi expresivi dăduseră naştere la sute de cereri de adopţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici