Ceaţa a dat peste cap traficul aerian din Sibiu. Cursă de Munchen deviată spre Bucureşti

Ceaţa a creat probleme pe aeroportul din Sibiu. O aeronavă care ar fi trebuit să aterizeze la Sibiu venind de la München a fost deviată spre Bucureşti.

260 afișări
Imaginea articolului Ceaţa a dat peste cap traficul aerian din Sibiu. Cursă de Munchen deviată spre Bucureşti

Din cauza ceţii asociate cu vizibilitate redusă, de maxim 200 de metri, zborul care urma să aterizeze la Sibiu, sâmbătă la ora 23.40 din München a fost deviat la Bucureşti.

Astfel, a fost anulat zborul programat pentru plecare duminică dimineaţă la ora 7.05 pe ruta Sibiu - München.

Zborul era operat de compania aeriană Lufthansa.

„Pasagerilor le-a fost asigurată reprogramarea în funcţie de opţiunea acestora şi disponibilitatea următoarelor zborurilor, şi după caz, cazare şi transport”, transmit autorităţile sibiene.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici